Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 maart 2023

Doeltreffende verzorgingsproducten van de intensieve anti-ageinglijn van Louis Widmer

Met de uiterst doeltreffende verzorgingsproducten van de intensieve anti-ageinglijn van Louis Widmer, waarvan bewezen is dat ze vroegtijdige huidveroudering voorkomen, kan de tijd worden stilgezet – of op zijn minst worden vertraagd. Deze verzorgingsproducten zijn ideaal voor de rijpere huid. Ze zijn alleen verkrijgbaar bij de erkende verkooppunten. Zo kan Louis Widmer deskundig advies garanderen. Zo meldt men in een persbericht aan Careality.

Louis Widmer ontwikkelt al meer dan 60 jaar hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor elke behoefte.
Voor de rijpere huid heeft het Zwitserse familiebedrijf een reeks intensieve anti-ageingproducten bij de erkende
verkooppunten in beeld gebracht. Deze producten passen in het kader van een campagne met de pakkende slogan
“Stop de tijd & huidveroudering”.

In dit assortiment zijn zorgvuldig op elkaar afgestemde dag- en nachtverzorgingsproducten opgenomen, alsook speciale producten voor extra verzorging.

Zoals alle verzorgingsproducten van Louis Widmer wordt de intensieve anti-ageinglijn gekenmerkt door zijn hooggedoseerde actieve bestanddelen. (…)

Dermatologische verzorgingsproducten
Om aan de hoge verwachtingen van de klanten te voldoen, werkt Louis Widmer volgens een hoge kwaliteitseis: de dermatologische huidverzorgingsproducten worden volgens farmaceutische richtlijnen geproduceerd – made in Switzerland.

Het gebruik van zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen en dermatologische testprocedures garandeert een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie in het hele assortiment huidverzorgingsproducten voor verschillende huidbehoeften.

Zie www.louis-widmer.com voor meer informatie.


Deel dit bericht:


Careality