Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 maart 2023

Etos Cadeaukaart winnaar categorie ‘Drogisterij & Parfumerie’

De VVV Cadeaukaart is uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar 2023. Afgelopen maand kon de Nederlandse consument stemmen op deelnemende cadeaukaarten. Consumenten hebben massaal gestemd op de VVV Cadeaukaart. Zo wordt in een persbericht gemeld aan Careality.

VVV Cadeaukaart wordt in de verkiezing gevolgd door Bol.com cadeaukaart en De Nationale Bioscoopbon. VVV won niet alleen de overall award, maar werd ook uitgeroepen tot favoriet in de categorie Multi keuzecadeaukaart. De Innovatie Award is gewonnen door De Nationale Bioscoopbon.

De Etos Cadeaukaart is winnaar geworden
in de categorie ‘Drogisterie & Parfumerie’.

.
De Giftcard van het Jaar verkiezing is een initiatief van Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland. Via www.giftcardvanhetjaar.nl en een onafhankelijk consumentenpanel zijn er de periode van 23 februari tot en met 19 maart 56.954 stemmen uitgebracht. In deze verkiezing kon er gestemd worden op 14 categorieën en een overal favoriet. De onafhankelijkheid werd dit jaar wederom gewaarborgd door een consumentenpanel. (…)


Deel dit bericht:


Careality