Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 april 2023

Nivea Sun steunt het Huidfonds tijdens de Zonnetjesweek

Zodra de zon tevoorschijn komt, is het extra fijn voor kids om lekker buiten te spelen. Genieten van haar warme stralen is een opkikker voor ons humeur én gezond, maar vergt ook de juiste bescherming om huidbeschadiging te voorkomen. En wat die bescherming betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen. Zo is de kinderhuid dunner en gevoeliger dan die van een volwassene en is er een verband tussen verbranden als kind en het ontstaan van huidkanker op latere leeftijd. Extra belangrijk dus om kids op jonge leeftijd te leren over de effecten van de zon. Daarom heeft het Huidfonds de Zonnetjesweek in het leven geroepen, die dit jaar plaatsvindt van 8 mei t/m 12 mei.

Educatie over zonbescherming, voor jong & oud
Voor het tweede jaar op rij steunt Nivea Sun het Huidfonds tijdens de Zonnetjesweek. Deze week, waaraan kinderopvanglocaties gratis kunnen meedoen, is opgericht om kinderen en ouders te leren hoe je veilig geniet van de zon. Het geeft de kinderopvang handvatten om aandacht te besteden aan het belang van zonbescherming, verpakt in speelse activiteiten zoals boekjes, praktische stappenplannen, kleurplaten en dansvideo’s. Na het enorme succes van vorig jaar, waarin ruim 2000 kinderopvanglocaties (meer dan 100.000 kinderen!) meededen aan de Zonnetjesweek, belooft het ook dit jaar weer een vrolijke week te worden voor de kinderen. (…)

.


Deel dit bericht:


Careality