Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 mei 2023

Holland Pharma Informatiebeurs wordt Health Experience

De jaarlijkse Holland Pharma Informatiebeurs wordt compleet vernieuwd! Een nieuwe naam en een nieuwe locatie. Holland Pharma pakt dit jaar groots uit met het nieuwe Health Experience concept, waarbij er nog meer aandacht is voor gezondheid, kennis en beleving. De Health Experience vindt plaats bij Inspyrium. Een van de groenste eventlocaties.

Wat kun je verwachten?
Ontdek meer dan 100 verschillende merken op het gebied van supplementen, verzorging en voeding. Daarnaast biedt de Health Experience dit jaar een extra groot aanbod lezingen en workshops. Een van de sprekers deze dag is Nienke Gottenbos. Ook bekend van het boek De Poepdokter. Zij vertelt je alles over de darmflora. Drs. Harmen Rijpkeman vertelt je alles over aromatherapie voor de luchtwegen en neemt Reinhard Verlinden je mee in de wereld van fermentatie van planten. Tijdens de Thee van Tom schuiven de directieleden van Holland Pharma aan tafel bij Tom Wildenburg. Tom vraagt hen het hemd van het lijf. Altijd al wat willen vragen aam Ruud van Munster of Harco Eising? Dan is dit je kans!

Of neem deel aan een leuke workshop zoals je eigen Chi massage- huidolie maken, laat je huid analyseren door de specialisten van Dr. Hauschka of kom helemaal tot rust tijdens de sessie Klankschalen & Meditatie.

Kortom, het gezondheidsevent waar je bij moet zijn!

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de website.


Deel dit bericht:


Careality