Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 mei 2023

Beauty Experts en Masters of Beauty geëerd tijdens Dutch Beauty Award 2023

Op 15 mei 2023 werden, tijdens de Dutch Beauty Award (DBA), de Beauty Experts en Masters of Beauty in het zonnetje gezet. Deze getalenteerde beauty advisors hebben hun merkentrainingen nauwkeurig geregistreerd in het CosmeticaPaspoort.nl, waardoor ze nu in aanmerking komen voor een prestigieus certificaat en speld. Het hoogtepunt van de avond was de feestelijke overhandiging van de certificaten aan de Beauty Advisors, door niemand minder dan Kees Tol, in het sfeervolle Instituut voor de Tropen te Amsterdam. Dit meldt de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) in een persbericht aan het drogisterijvakblad Careality.

Deze erkenning van de Beauty Experts en Masters of Beauty is het resultaat van hun voortdurende inzet en toewijding aan het vergroten van hun kennis. Door hun registratie van de merkentrainingen van GDED-leden* in het CosmeticaPaspoort.nl hebben ze hun expertise officieel kunnen certificeren. Dit certificaat en de speld zijn symbolen van hun toonaangevende positie in de branche.

Tijdens de ceremonie werden de certificaten met trots overhandigd aan de volgende generatie experts door Kees Tol, waar ze werden gefeliciteerd door het publiek voor hun prestaties. Marjolein van Oostrum merkte namens de NCV en GDED op: “Door de samenwerking met de DBA krijgen de medewerkers van de parfumerie de erkenning die ze verdienen. Goed advies in de winkel is essentieel, vooral gezien de indrukwekkende hoeveelheid producten die beschikbaar zijn in de winkel.”


Deel dit bericht:


Careality