Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 juli 2023

Vitaminstore verwelkomt nieuwe directie om verdere groei vorm te geven

Vitaminstore, de succesvolle omnichannel retailer in premium voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten, heeft Eduard Brenninkmeijer en Dezsö Rácz benoemd tot haar nieuwe directie. Eduard Brenninkmeijer treedt aan als algemeen directeur en Dezsö Rácz (resp. links en rechts op de foto) als financieel en operationeel directeur. De benoemingen markeren een belangrijke mijlpaal in de verdere groei en de ontwikkeling van het bedrijf, dat dit jaar haar 25e verjaardag viert. Dit meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

“Wij hebben veel vertrouwen in de nieuwe directie. De jarenlange ervaring van zowel Eduard Brenninkmeijer als Dezsö Rácz op marketing, Ecommerce en omnichannel retail zal van grote waarde zijn bij het vormgeven van de verdere groei van het bedrijf” aldus Alain Vermeulen, oprichter en interim CEO. Zowel Vermeulen als medeoprichter Koert Otten blijven als adviseur betrokken bij de onderneming. 

De nieuwe directie is vastbesloten om verder te innoveren om aan de wensen en behoeften van haar klanten te voldoen. De verdere ontwikkeling van het eigen merk speelt daarbij een belangrijke rol. Vitaminstore zal zich blijven concentreren op het aanbieden van een breed assortiment hoogwaardige producten, persoonlijk advies, uitmuntende klantenservice en het verspreiden van kennis en bewustzijn over gezondheid en welzijn. 

Over Eduard Brenninkmeijer
Brenninkmeijer brengt ruime kennis en ervaring van marketing, Ecommerce en ICT met zich mee. Hij vervulde eerder leidinggevende rollen bij gerenommeerde internationale merken zoals Paula’s Choice Skincare en AGU. Het afgelopen jaar maakte hij al deel uit van het managementteam van Vitaminstore als verantwoordelijke voor Ecommerce en CRM. (…)

Over Dezsö Rácz
Rácz heeft ruim twintig jaar ervaring in financieel en operationeel management. Daarnaast heeft ook hij ruime ICT-ervaring. Als financieel en veelal operationeel verantwoordelijke heeft hij bijgedragen aan het succes en de groei van verschillende internationale bedrijven waaronder Rituals. De afgelopen maanden maakte hij al deel uit van de interim directie van Vitaminstore. (…)


Deel dit bericht:


Careality