Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 juli 2023

Pharma Nord ‘beste leverancier in 2012’ bij D.I.O.

Op 17 september jl. hebben retailorganisatie D.I.O. en haar 170 aangesloten D.I.O. drogisten de beste leverancier van 2012 gekozen. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens de D.I.O. leveranciersdag in het Van der Valk hotel Schiphol. Leverancier Pharma Nord meldt Careality dat men als winnaar uit de bus kwam.

De D.I.O. ondernemers kozen voor Pharma Nord omdat de goede en flexibele samenwerking erg wordt gewaardeerd. De buitendienst van Pharma Nord komt vaak over de winkelvloer. Voor een groot concern dat veel contacten heeft met grote retailers, is dit iets wat de zelfstandige D.I.O. ondernemer zeer op prijs stelt. Tevens gaf de D.I.O. ondernemer aan dat Pharma Nord altijd bereid is actief met hen mee te denken over promotionele acties op de winkelvloer die de omzet helpen vergroten. Oog hebben voor de zelfstandige ondernemer en merken die goed aansluiten bij het D.I.O. assortiment, is waar Pharma Nord hoge punten mee scoort.

Omega Pharma (derde) en Beiersdorf (tweede) ontvingen een grote bos bloemen. Winnaar Pharma Nord nam de glazen trofee in ontvangst, bloemen en een cheque die recht geeft op een gratis advertentie in de D.I.O. folder.

De uitreiking van de prijs vond plaats tijdens de jaarlijkse leveranciersdag van D.I.O. Een dag waarop D.I.O. traditioneel haar plannen en ambities voor het volgende jaar presenteert. Met de in 2012 genomen maatregelen ziet D.I.O. 2013 vol vertrouwen tegemoet.

Pharma Nord is al sinds de start in 1992 geliefd bij de zelfstandige drogist. Niet alleen door de hoge kwaliteit van de producten, maar ook door de grote media inspanningen om veel mensen over de vloer te krijgen. Daarnaast geeft het bedrijf via de voordeelverpakkingen de mogelijkheid aan de drogist om een verpakking van 150 capsules aan te bieden voor een prijs van 100 capsules. Omgerekend 33% korting. De combinatie van extra traffic, een goede actieprijs met een toch goed aanschafbedrag en producten waar mensen op terugkomen is ideaal voor de zelfstandige drogist.

De populariteit van de Deense leveranciers is niet alleen hoog bij de Nederlandse Drogist. Ook in de andere 50 landen waar de producten te koop zijn worden ze hoog gewaardeerd. Het meest bijzonder is de aandacht uit wetenschappelijke hoek. Omdat veel van de supplementen van Pharma Nord geregistreerd zijn als geneesmiddel in Scandinavië is de hoge kwaliteit gegarandeerd en gecontroleerd. Wetenschappers hebben deze kwaliteiten nodig om goed onderzoek te kunnen doen. De Bio-Serie is dan ook de meest gebruikte lijn in wetenschappelijk onderzoek, aldus Pharma Nord.


Deel dit bericht:


Vorig bericht:

Careality