Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 april 2024

Finalisten Beste Zelfzorgadviseur 2024 bekend

Half april zijn de finalisten van de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2024 verrast door hun districtsmanager of collega van het hoofdkantoor en is er in hun winkel een video gemaakt. Wie zijn er na de digitale vragenrondes en het mysterybezoek als Beste Zelfzorgadviseur van hun formule uit de bus gekomen?

  • DA: Rika van Westerveld, DA Mooi Parfumerie van Zessen Alblasserdam 
  • Etos: Margreet van Baak, Etos Adelaarslaan Apeldoorn
  • Kruidvat: Mark van Weenum, Kruidvat Westermarkt Tilburg
  • Trekpleister: Anita de la Paz, Trekpleister De Meent Hilversum

Deze vier toppers zijn uitgenodigd om op 22 mei 2024 een verdiepend gesprek over hun vak te voeren met deskundigen, waaronder juryvoorzitter Tijn Kool, hoogleraar Passende Zorg en Monique Huiberts van DA, Beste Zelfzorgadviseur 2023. Wie wordt de opvolger van Monique en wint naast mooie prijzen een jaar lang de eretitel? Dat wordt bekendgemaakt tijdens de finale op dinsdagavond 18 juni 2024 in CitySense te Utrecht, die wordt gepresenteerd door de illusionisten Sabine Van Diemen (oud-collega van Hans Klok) en Peter Vogel.

Wil jij ook bij deze ‘magische’ uitreiking aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar info@cbd-maarssen.nl.  


Deel dit bericht:


Careality