Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 juni 2024

Dagverzorging met UV-bescherming van Louis Widmer

Zon- en outdooractiviteiten zijn goed voor lichaam en geest. Maar opgelet: ook wanneer het bewolkt is dringt tot 90% van de UV-stralen in de huid. Ze zijn dus de oorzaak van vroegtijdige huidveroudering.

Met dagverzorgingsproducten van Louis Widmer UV-bescherming kun je doeltreffend vroegtijdige huidveroudering tegengaan. Ze zijn een betrouwbare ondersteuning in het dagelijkse leven. Deze producten hydrateren en verzorgen voortreffelijk. Ze zorgen voor een stralende teint en beschermen tegen UV-stralen.

De dagverzorgingsproducten met UV-bescherming zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende huidtypes. Ze onderscheiden zich dankzij hooggedoseerde actieve bestanddelen en UVA-, UVB- en breedspectrumfilters.

Net zoals alle andere Louis Widmer-producten zijn ze het resultaat van de nieuwste dermatologische knowhow en worden volgens farmaceutische richtlijnen geproduceerd – made in Switzerland. Hierdoor is hun onberispelijke kwaliteit, optimale doeltreffendheid en uitstekende huidtolerantie gegarandeerd. De dagverzorgingsproducten met UV-bescherming vind je exclusief bij erkende, gespecialiseerde verkooppunten waar je terecht kunt voor persoonlijk en deskundig advies.


Deel dit bericht:


Careality