Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 juni 2024

Een stralende zomer met Louis Widmer

Het gerenommeerde merk Louis Widmer – pionier op het gebied van huidverzorging – introduceert deze zomer een geavanceerd nieuw zonneproduct dat niet alleen ongeëvenaarde bescherming biedt tegen UV-stralen, maar ook een aangename zonervaring belooft.

Met de Clear & Dry Sun Spray 50 in combinatie met de vertrouwde All Day 30 en andere hoogwaardige zonneproducten biedt Louis Widmer deze zomer een zorgvuldig samengestelde zonnebeschermingslijn aan. Deze producten zijn niet alleen fijn en handig in gebruik dankzij de nieuwste technologieën, maar ze worden bovendien uitstekend door de huid verdragen, zelfs de meest gevoelige. De bestanddelen beschermen, verzorgen én hydra­teren je huid. Zo kun je voortaan zorgeloos van de zon genieten!

Verfrissende bescherming met Dry Touch-technologie
Voor wie op zoek is naar een doeltreffende zonnebescherming die zeer handig in gebruik is introduceert Louis Widmer de Clear & Dry Sun Spray 50. De innovatieve formule met Dry Touch textuur zorgt voor een droge, onzichtbare film op de huid die snel intrekt en niet vet of plakkerig aanvoelt. Dankzij de 360°-spray kun je de zonnespray gemakkelijk vanuit elke hoek vernevelen, zelfs ondersteboven, waardoor het snel en handig aan te brengen is. Met een krachtige UV50 bescherming en lichte textuur is deze spray geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest (allergie)gevoelige huid én kinderen. Naast optimale bescherming tegen de zon door de combinatie van bijzonder doeltreffende UVA-, UVB- en breedspectrumfilters, biedt de spray ook extra verzorging van de huid door de bestanddelen vitamine E en panthenol. Twee in één dus! De spray beschermt, hydrateert én verzacht en dankzij de waterbestendigheid van de formule spring je zo het water in!

Verkrijgbaar in de varianten: licht geparfumeerd en zonder parfum. 

Voor wie de voorkeur geeft aan smeerbare zonnebescherming is er de vertrouwde All Day 30. Deze liposomale zonnemelk is gemakkelijk over de huid te verdelen, trekt snel in en heeft een niet-vette formule die geschikt is voor elk huidtype, inclusief de (allergie)gevoelige huid.

Deze formule bevat monomoleculaire liposomen die de UV-filters diep in de hoornlaag van de huid brengen voor langdurige bescherming, zelfs na regelmatig contact met water. De All Day 30 bevat niet alleen hoogwaardige UV-filters, maar ook vitamine E, panthenol en het aminozuur L-arginine. Deze bestanddelen hydrateren de huid, beschermen tegen vrije radicalen en verzachten irritaties, waardoor de huid in balans blijft. 

Verkrijgbaar in de varianten: licht geparfumeerd en zonder parfum, evenals in een Family Pack voor langdurige zonnebescherming voor het hele gezin.

Een optimale bescherming voor elk huidtype
De zonnebeschermingslijn van Louis Widmer bevat producten voor verschillende doeleinden en huidtypes. Om te ontdekken welk product je de beste bescherming biedt, kun je deskundig advies vragen in één van onze erkende Louis Widmer-verkooppunten.  

WINACTIE
Louis Widmer en Corendon slaan de handen ineen om jou te bedanken voor de aankoop van een zonneproduct van Louis Widmer! In de periode van 1 april tot en met 30 juni 2024 maak jij kans op één van de twee reischeques ter waarde van maar liefst € 2.000.

Deze reischeque kun je vrij besteden bij Corendon voor een heerlijke zonvakantie naar keuze.

Scan de QR-code op het promotiemateriaal of ga naar www.louiswidmerzonactie.com


Deel dit bericht:


Careality