Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 juni 2024

Directie wijziging Koninklijke Utermöhlen NV

Erwin Diekman, Siebe van der Meer en Sjaak Pronk nemen vanaf 1 juli 2024 de directieverantwoordelijkheid over van Piet Bandell en Martin Pereboom.
 
Sinds de overname in 2018 is er hard gewerkt om de nodige veranderingen binnen Utermöhlen te realiseren. De organisatie staat er nu goed voor en er zijn mooie plannen gemaakt voor de toekomst. Erwin, Siebe en Sjaak zijn enthousiast om deze plannen vorm te geven. Ze zijn al langere tijd werkzaam bij Utermöhlen en kennen de branche en de interne organisatie. Met groot vertrouwen dragen Piet en Martin de verantwoordelijkheid over. Zij blijven als eigenaren betrokken in een toezichthoudende rol en bij specifieke projecten die bijdragen aan de ambities van Utermöhlen.

 

Erwin Diekman (rechts) zal als Algemeen Directeur verantwoordelijk zijn voor Strategie, Commercie en Business Development. Siebe van der Meer (links) wordt in de rol van Operationeel Directeur verantwoordelijk voor Marketing, Logistiek en Inkoop en Sjaak Pronk (achter) zal als Financieel Directeur verantwoordelijk zijn voor alle zaken rondom Finance, Productie, Compliance en HR.Deel dit bericht:


Careality