Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>

Careality Care Awards

Careality Care Awards is een event die sinds 2016 door Careality wordt georganiseerd. Careality heeft de Care Awards in het leven geroepen om het sterk innovatieve karakter van de drogisterijbranche te benadrukken. Productinnovaties die waarde hebben toegevoegd aan een bepaalde categorie of branche in het algemeen worden in de spotlights gezet. Met de Oeuvre Award bekroont de vakjury het bedrijf dat een significante bijdrage heeft geleverd aan de positionering van de drogist. Daarnaast reiken wij ook de Challenger Award uit aan een nieuwkomer of een kleinere speler die het jaar daarvoor een opvallende groei doormaakte of met innovatieve producten de categorie versterkte.

De Care Awards worden branchebreed gedragen. In de vakjury is van elke drogisterijformule een directielid vertegenwoordigd. Zij bepalen samen met hun inkoopafdeling en de andere deskundige juryleden de winnaars van de Care Awards. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de producten met de hoogste omzet, maar ook naar onder meer de mate van innovativiteit en samenwerking met de branche.

De uitreiking van de Careality Care Awards is hèt netwerkevent voor de top van de drogisterijbranche. Leveranciers kunnen in een ontspannen en feestelijke sfeer netwerken met directie en senior inkopers van drogisterijformules. Het Care Award event richt zich dan ook op directieleden, senior inkoop- en verkoopmanagers, categorymanagers, marketing-, brand- en key accountmanagers van zowel retailzijde als leverancierszijde.

Juryleden van de Careality Care Awards zijn:

  • Niek Schipper, commercieel directeur A.S. Watson (juryvoorzitter)
  • Arjan van der Lingen, hoofd category management NDS/DA
  • Lynne Bruning – van Gessel, commercieel directeur Etos
  • Joop Rutte, directeur info2action
  • Donja van Liere, procesmanager Financiën en Commercie Unipharma
  • Monique Huiberts, DA, Beste Zelfzorgadviseur 2023

Careality