Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 mei 2018

Glennis Grace brandambassador Pupa Milano

Tijdens de jaarlijkse Care Kerstcocktail in het Conservatorium Hotel in Amsterdam deed PUPA Milano al een belangrijke onthulling maar deze week werd het contract ondertekend: niemand minder dan de populaire zangeres GLENNIS GRACE is dit jaar de brand ambassador van dit Italiaanse cosmeticamerk. Dit schrijft Care Cosmetics in een persbericht aan Careality.

PUPA Milano is heel erg trots op deze unieke samenwerking en samen met Glennis worden plannen gemaakt om de zangeres in te zetten tijdens events en presentaties. Glennis past qua uitstraling helemaal het cosmeticamerk en wij kijken uit naar een succesvol jaar.

Glennis is één van de meest succesvolle zangeressen van Nederland en heeft een indrukwekkende biografie opgebouwd. Na de enorme hit met haar uitvoering van Volumia’s “Afscheid” kwam haar carrière in een stroomversnelling en is zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Diverse theatertours heeft zij op haar naam staan en samen met de Ladies of Soul speelt zij al vele jaren in een uitverkocht Ziggo Dôme. Ook het buitenland heeft al kennis kunnen maken met Glennis en zijn erg onder de indruk van haar stem en optredens.

(Op de foto:
Duco van Keimpena en Glennis Grace bekrachtigen officieel hun samenwerking)


Deel dit bericht:


Careality