Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 januari 2017

Careality Care Awards Event: Hét netwerk event voor de top van de drogisterijbranche

Op donderdag 9 maart vindt de tweede feestelijke uitreiking van de Careality Care Awards plaats. Het Care Award Event is hét netwerk event voor de top van de drogisterijbranche, waar directie, inkopers en fabrikanten elkaar op informele wijze kunnen ontmoeten. Ook u kunt erbij zijn!

De Careality Care Awards zijn in het leven geroepen om het innovatieve karakter van de drogisterijbranche te benadrukken en richting derden te communiceren. De meest innovatieve bedrijven in 8 categorieën worden beloond met een Care Award. Daarnaast reikt de jury de Careality Oeuvre Award uit aan het bedrijf dat dit jaar een significante prestatie heeft geleverd in productinnovatie en kennisoverdracht naar de retailer.

Feestelijke avond
Naar aanleiding van een enquête onder alle medewerkers van de drogisterijbranche zijn er inmiddels 24 introducties genomineerd en de vakjury kiest daaruit de winnaars van de Care Awards. Op 9 maart worden die winnaars bekend gemaakt. De feestelijke avond met een drankje en diner wordt georganiseerd in hotel Bilderberg Speulderbos te Garderen. De presentatie ligt dit jaar in handen van een zeer bekende sporter met een passie voor gezondheid.

Toegangskaart bemachtigen?
In de zeer deskundige vakjury van de Careality Care Awards zijn alle directies van de drogisterijformules vertegenwoordigd en zij worden tijdens het event begeleid door hun voltallige inkoopteam. Er is plaats voor 135 mensen tijdens het event. Naast de genomineerde bedrijven, kunnen er nog zo’n 40 personen een toegangskaart tot het event bemachtigen. De doelgroep van de Careality Care Awards bestaat uit algemene directie, directie inkoop en verkoop, category managers en key account managers.

Het Careality Care Award Event is hét netwerk event voor de top van de drogisterijbranche. Ook u kunt erbij zijn.

Het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Indien u graag aanwezig bent op dit event verzoeken wij u ons spoedig hiervan op de hoogte te brengen via redactie@careality.nl. Wij zullen u dan informeren over de kosten en mogelijkheden. Inschrijving en sluiten 6 februari a.s.


Deel dit bericht:


Careality