Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 februari 2017

Duizenden mannen smeren met Gentl man Intimate Care

Een half jaar geleden werd de eerste intieme verzorging voor mannen geïntroduceerd: Gentl man Intimate Care. Het product werd met opgetrokken wenkbrauwen en gelach ontvangen. De grappen waren niet van de lucht. Maar tegelijkertijd was de online webwinkel overbelast met aanvragen voor proefmonsters en zijn er al duizenden Nederlandse mannen die het product gebruiken. Verrassend of niet?

“Niet echt”, zegt Viviane van den Bichelaer van Gentl Care. “Meer dan 60% van de Nederlandse mannen scheert of trimt zijn schaamstreek en meer specifiek, zijn ballen. Een veelvoorkomend gevolg is een jeukerige en geïrriteerde huid. De hele mannelijke schaamstreek krijgt het sowieso dagelijks behoorlijk te verduren door onder andere strakke kleding, broeierige warmte en wrijving door sporten. Een goed verzorgingsproduct specifiek afgestemd op de huid daaronder is dus zeker geen overbodige luxe.”

Gentl Man is een crème die een speciaal ontwikkelde 3C formule bevat: caring, cooling, comfort. De crème geeft verlichting bij allerlei ongemakken; helpt de huid herstellen na het scheren of trimmen; vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie; en geeft een droog en fris gevoel. Het houdt de huid soepel bij wrijving waardoor het sporters veel comfort biedt. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de geur en smaak, dus het product levert geen beperkingen op in de slaapkamer.

Gentl Man is het resultaat van een aantal jaar onderzoek en ontwikkeling. De meningen van mannen en, ook niet onbelangrijk, vrouwen zijn meegenomen om tot het definitieve product te komen. De crème is uitvoerig dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige huid. “Gentl Man bevat hoogwaardige ingrediënten gekozen om hun werkzaamheid. Een heerlijk, alles-in-één product voor mannen met ballen,” aldus Viviane van den Bichelaer.

Prijs en verkrijgbaarheid
Gentl man Intimate Care is voor euro 14,95 verkrijgbaar via gentl.com en iciparisxl.nl.


Deel dit bericht:


Careality