Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 februari 2017

Nieuwe Zarqa Baby Billen Spray verzorgt op milde wijze de huid

Vanaf de geboorte wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor je kindje zorgen. Het is belangrijk de (tere) huid van je kindje te leren kennen en deze van begin af aan goed te inspecteren en te verzorgen met huidvriendelijke en zuivere producten. Het  kwetsbare babyhuidje wil je tenslotte niet onnodig belasten met ingrediënten die de huid uit de natuurlijke balans halen. De afgelopen 25 jaar is het percentage baby’s en kinderen met een overgevoelige huid of eczeem explosief gestegen. Een grote veroorzaker van deze toename is het gebruik van producten met onnodige toevoegingen (parfum, conserveringsmiddelen, etc.). Zo schrijft leverancier Remark BV in een persbericht aan Careality.

Hygiëne en comfort met de vernieuwde Zarqa Baby Billen Spray
Als je kindje last heeft van gevoelige billetjes is het erg vervelend om de billetjes aan te raken. Zarqa biedt een hygiënische oplossing die ook nog eens comfortabel is voor je baby. De vernieuwde Zarqa Baby Billen Spray is een zeer zuivere en zachte Billen Spray. De vernieuwde receptuur is verrijkt met D-panthenol en 10% zinkoxide en voedt en verzorgt de kwetsbare babyhuid. Zinkoxide helpt bij het gezond houden van de huid en ondersteunt het herstellend vermogen.

De fijne verstuiving in tube sprayflacon van de Zarqa Baby Billen Spray zorgt voor gelijkmatige verdeling van de werkzame stof Zinkoxide. Je hoeft de gevoelige baby billen dus niet onnodig aan te raken. Tevens is deze unieke verpakking 360 graden te gebruiken, dus ook op de kop werkt de spray zoals het hoort.

De spray is ook preventief te gebruiken én het is ideaal te gebruiken tussen de huidplooien van je kindje om smetplekken te voorkomen. De spray zit in een handige tube, waardoor het hygiënisch en zuinig in gebruik is.

Luieruitslag
Als je de luiers van je baby’tje verwisselt is het zeer belangrijk de huid rondom de billetjes goed te reinigen, verzorgen en behandelen. De huid komt namelijk gedurende langere tijd in aanraking met ontlasting. Dit kan een irriterend effect hebben op de huid met als gevolg dat je kindje luieruitslag krijgt. Luieruitslag is een pijnlijke aandoening van de billetjes van je baby. De uitslag is te herkennen aan rode bultjes en een ontstoken huidje. Maar liefst 69 procent van de baby’s heeft wel eens last van luieruitslag. . Luieruitslag is niet gevaarlijk of besmettelijk, maar ongetwijfeld erg vervelend, geen of verkeerde behandeling kan zelfs zorgen voor open luieruitslag die alleen met speciale hormoonzalf behandeld kan worden. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Daarom is het belangrijk bij élke luierwisseling de billen te verzorgen met een zuivere en zachte crème, dit voorkomt luieruitslag en behandelt eventuele eerste symptomen van opkomende luieruitslag.

Zuivere en zachte verzorging van baby en kind
Naast de Baby Billen Spray heeft Zarqa meerdere verzorgingsproducten in haar assortiment voor Baby & Kind. Wist je bijvoorbeeld al dat de huid van je kindje tot zijn/haar 12de jaar niet compleet ontwikkeld is? Juist in deze jonge jaren is zuivere en milde verzorging van de huid zeer belangrijk. Zarqa heeft een compleet assortiment van shampoo tot lichaamsolie.


Deel dit bericht:


Careality