Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 maart 2017

DROGIST Bewust Beter opent nieuwe winkel in Den Haag

De historie van drogisterij Ros brengt ons terug naar 1930. Sinds 1960 is de drogisterij in handen van de familie Zaal en gevestigd aan de Jan van der Heydenstraat te Den Haag. In 1995 hebben Ton en Margreet Ros-Zaal  de winkel voortgezet en service, kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkundig en vriendelijk personeel staan nog altijd hoog in het vaandel. Dit schrijft Unipharma in een persbericht aan Careality.

Vanaf  10 maart j.l. presenteren de heer en mevrouw Ros-Zaal de drogisterij in het nieuwe jasje van Drogist Bewust Beter.  Met de heldere, frisse uitstraling van DROGIST Bewust Beter samen met de lokale invulling en Post.nl van Ton, Margreet en hun team, gaat Drogist Ros met vertrouwen de toekomst in.

DROGIST Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van  aansprekende folders, POS materiaal, onderscheidend assortiment in combinatie met de winkel ondersteuning en opleidingen.

Unipharma wenst Ton, Margreet en team veel succes!
Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality