Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 maart 2017

D.I.O. loopt voorop in verantwoorde zorg online

www.diodrogist.nl verkrijgt het keurmerk Zelfzorg Online. Als Beste Drogist (GfK 2016) vindt D.I.O. het belangrijk en vanzelfsprekend om haar klanten ook online veilig zelfzorggeneesmiddelen en deskundig advies te bieden. Daarom is D.I.O. er trots op voorop te lopen in het geven van online verantwoorde zorg. Zo meldt Faco/D.I.O. in een persbericht aan Careality.

De afgelopen vier jaar is de online verkoop van zelfzorggeneesmiddelen maar liefst verdubbeld. Dit is een trend die alleen maar zal doorzetten. Het werd dus hoog tijd voor een keurmerk. Het CBD heeft daarom met de drogisterijbedrijven de handen ineen geslagen en in afstemming met IGZ het keurmerk Zelfzorg Online ontwikkeld. D.I.O. voldoet aan alle strenge eisen en voorwaarden, die voortdurend onder controle staan van het CBD. In 2011 was D.I.O. de eerste drogisterijketen die een eigen webshop opende, en nu voert zij dus wederom de troepen aan. Een prestatie om met recht trots op te zijn.

In de D.I.O. winkels zelf wordt de service, betrouwbaarheid en het gedegen advies al heel lang gewaardeerd. Niet voor niets werd D.I.O. door de klant al in 2015 uitgeroepen tot Beste Servicedrogist (GfK 2015) en in 2016 tot Beste Drogist (GfK 2016)  van Nederland. Nu ook de online aankopen voor de D.I.O. drogisten groeien, is het keurmerk een aanwinst voor al haar klanten. Zij zijn nu ook online zijn verzekerd van een veilige aankoop en een professioneel advies. Zoals ze dat al jaren van hun vertrouwde D.I.O. drogist gewend zijn.

Meer informatie over het Keurmerk Zelfzorg Online?
http://www.erkendspecialistinzelfzorg.nl/keurmerk-zelfzorg-online


Deel dit bericht:


Careality