Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 april 2017

Etos breidt hand & bodylijn uit met twaalf bodyproducten & skin oils

Je gezicht komt meestal op de eerste plaats als het gaat om goede huid-
verzorging. Toch is ook de huid van je handen en je lijf gebaat bij dat extra likje uit pot of tube. Daarom breidt Etos haar hand & body lijn uit met twaalf heerlijke en betaalbare bodyproducten & skin oils. Deze producten geven je huid de aandacht die zij verdient en laten haar stralen. Zo schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Wie ‘s ochtends in een paar minuutjes klaar wil zijn óf juist me-time met een uitgebreid verwenmoment in gedachten heeft, is voor fijne lichaamsverzorging bij Etos aan het goede adres. Of je nu op zoek bent naar een frisse lotion, rijke bodycream of voedende huidolie: voor elke huid en elke behoefte vind je bij Etos het perfecte verzorgingsproduct. Bomvol verzorgende bestanddelen, zoals extract van lotusbloem en rozen, avocado- en arganolie en vitamine E, die je huid fluweelzacht en soepel maken. Verwen en verzorg elke vierkante centimeter van je huid met de betaalbare bodyproducten van Etos!


Deel dit bericht:


Careality