Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 mei 2017

Opening D.I.O. drogisterij in Voorschoten

Voorschoten is sinds 10 mei een D.I.O. drogisterij rijker. D.I.O. drogisterij Voorschoten is een echte combinatiewinkel, een shop-in-shopformule. Ondernemers Ferry en Monique Jansen openden al eerder The Read Shop. Nu zijn daar een Prima en een D.I.O. drogisterij aan toegevoegd. Vanaf nu kan de klant drie winkels bezoeken onder een dak. De opening werd ingeluid met een drukbezocht feestje en vele kortingen voor de klanten. Dit meldt Faco/D.I.O. in een persbericht aan Careality.

Ferry en Monique runden samen The Read Shop in het winkelcentrum Hofland. Toen daar in 2014 de enige drogisterij haar deuren sloot, merkten zij dat dit door veel klanten als een groot gemis werd ervaren. Daarom besloten ze hun The Read Shop uit te breiden met een Prima Huishoud en een drogisterij. Het werd de D.I.O. formule, omdat de vrijheid die D.I.O. biedt precies paste in het ideaal dat ze voor ogen hadden; een drogisterij die uitgaat van de behoeften van haar klantenkring.

In de winkel staat een gediplomeerd drogist die de klant voorziet van een professioneel en persoonlijk advies. Deze drogist is al jaren het vertrouwde gezicht voor de klant en is zij op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid en gezondheid. De klant plukt bij D.I.O. drogisterij Voorschoten de vruchten van drie werelden: van drogisterijproducten, kantoorartikelen en lectuur, tot huishoudelijke artikelen en cadeautjes. Niet voor niets noemt men deze winkel ‘het gemak van Voorschoten’.


Deel dit bericht:


Careality