Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 mei 2017

Nieuwe Etos in Groningse wijk Beijum opent 17 mei a.s.


Voortaan kunnen de inwoners van de Groningse wijk Beijum terecht bij Etos in hun eigen winkelcentrum. Woensdag 17 mei gaat om 9.00 uur de gloednieuwe winkel open. De familie Meins, die in het winkelcentrum ook een Albert Heijn en een Gall & Gall heeft, is de ondernemer van Etos. “Een eigen drogisterij stond hoog op het verlanglijstje”, vertelt John Blaauw, de winkelmanager van Etos. “Die wens is dus nu vervuld!”

Op de plek van Etos zat voorheen een drogisterij van ondernemer Jacob Kamst. Hij geniet nu van zijn welverdiende pensioen. Alle medewerkers zijn in dienst bij de familie Meins gekomen en gaan aan de slag in de nieuwe Etos. Klanten zien dus alle bekende gezichten terug. “Wat wij van onze oude winkel hebben meegenomen is de gemoedelijke sfeer en de goede service. Wij geven graag adviezen over beauty, huidverzorging en de gezondheidsproducten”, aldus John Blaauw.

Tot 22.00 uur open
De nieuwe Etos biedt voor elke portemonnee een ruime keuze. Klanten kunnen er terecht voor alle producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Ook zijn er leuke cadeauartikelen te koop. Het is een moderne, overzichtelijk ingedeelde winkel met een fraaie beauty- en geurenafdeling. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips over nieuwe stijlen. Etos in Beijum hanteert dezelfde sluitingstijdstippen als de Albert Heijn en de Gall & Gall. De winkel is maandag tot en met zaterdag tot 22.00 uur ’s avonds open, zondag tot 18.00 uur. Etos viert de opening samen met klanten. Er zijn scherpe aanbiedingen, speciale acties en leuke activiteiten. Zolang de voorraad strekt krijgen klanten bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk; en bij besteding vanaf 15 euro een handige big shopper. John Blaauw: “Op zaterdag 20 mei organiseren we van 11.00 tot 17.00 uur een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.”


Deel dit bericht:


Careality