Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 mei 2017

Holland Pharma Informatiebeurs op zaterdag 10 juni in De Vijverberg te Doetinchem

Op zaterdag 10 juni a.s. organiseert Holland Pharma haar Informatiebeurs, bij het stadion van De Graafschap ‘De Vijverberg’ in Doetinchem. Bij ruim 80 informatiestands kunt u zich laten informeren en inspireren over het uitgebreide assortiment van Holland Pharma. Sluit aan bij een lezing, ontdek nieuwe producten, ontmoet branchecollega’s en koop uw producten extra voordelig in. Daarnaast maakt u kans op een van de vele, mooie prijzen. En aan het eind van de dag neemt u een rijk gevulde goodiebag mee naar huis. Zo schrijft de groothandel uit Borculo in een persbericht aan Careality.

Vergroot uw kennis
Op deze dag bent u van harte welkom om deel te nemen aan onze lezingen met uiteenlopende, interessante onderwerpen als ‘Natuurlijk Relaxed’, ‘De impact van probiotica op onze dagelijkse hygiëne’, ‘De waarheid over vet’, ‘Darm, meer dan een orgaan’ of ‘Spiritualiteit? Helemaal van deze tijd’. U vindt het volledige overzicht en tijdschema op hollandpharma.nl.

Creëer uw eigen goodiebag
Bij binnenkomst ontvangt u een lege goodiebag. U kunt deze zelf vullen door bij verschillende stands uw goodie op te halen.

Win mooie prijzen
Bij inlevering van uw entreebewijs maakt u kans op mooie prijzen, zoals een eerlijk en natuurzuiver 3-delig pakket voedingssupplementen van Terranova, biologisch voedingsmiddelenpakket van Ekibio, huidverzorgingspakket van Isabelle+ en nog veel meer!

Hapje en drankje
U kunt de hele dag bij meerdere bars terecht voor diverse dranken en op het foodplein vindt u uiteenlopende lekkernijen.

Gratis toegang
Komt u naar de Informatiebeurs? Gratis toegangskaarten kunt u aanvragen via beurs@hollandpharma.nl.

Meer informatie
Kijk voor het laatste nieuws over de Holland Pharma Informatiebeurs op hollandpharma.nl/informatiebeurs.

Graag tot ziens op zaterdag 10 juni!

(foto’s: archief Careality)


Deel dit bericht:


Careality