Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 mei 2017

Drogisterij Van Gelder 500ste Bewustwinkelen.nl afhaalpunt

Voortaan kunnen Bewustwinkelen.nl bestellingen ook worden afgehaald bij Drogisterij van Gelder in Amsterdam. Zij zijn het 500ste Bewustwinkelen.nl afhaalpunt. “Bewustwinkelen.nl is een goede aanvulling op ons assortiment en service’, vertelt mede-eigenaresse Marije van der Ouderaa.

Drogisterij van Gelder is al drie generaties een zelfstandig familiebedrijf en gespecialiseerd in voedingssupplementen en natuurlijke gezicht- en lichaamsverzorging. “Zelfstandig ondernemen is onze kracht, dit geeft de vrijheid om zelf ons assortiment samen te stellen; hierdoor kunnen we snel inspelen op nieuwe trends en gericht antwoord geven op vragen van klanten. Dat willen we graag zo voortzetten”, zegt Marije van der Ouderaa. “Mede daarom hebben wij gekozen voor Bewustwinkelen.nl. Het bouwen en onderhouden van een eigen verkoop webshop kost veel tijd en energie, helaas is dat voor ons niet rendabel. Met Bewustwinkelen.nl bieden wij klanten nog meer keuze uit natuurlijke producten. Zodat wij ons kunnen richten op kennis en een goed advies”.

Ruime keuze en gemak
Met Bewustwinkelen.nl bieden winkeliers hun klant online toegang tot ruim 67.000 drogisterij- en reformproducten, met een uitgebreide keuze aan biologische, glutenvrije en natuurlijke producten. De klant bestelt via de website om het vervolgens af te halen én te betalen in de winkel. Zo wordt de klant naar de winkel geleid. De klant ontvangt per e-mail of telefoon een bericht wanneer de bestelling klaarstaat. Voor zowel de winkelier als de klant worden geen order- of verzendkosten in rekening gebracht. Ook is geen minimum bestelwaarde van toepassing. Deelname is gratis en de winkelier behoud zijn verkoopmarge.

 


Deel dit bericht:


Careality