Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 juni 2017

D.I.O. drogisterij Drunen uitgeroepen tot ‘Beste D.I.O. drogist van 2017’

Op 25 juni, tijdens de jaarlijkse D.I.O.relatiedag, heeft D.I.O. drogisterijen de ‘Beste D.I.O. drogist van het jaar’ bekend gemaakt. De overall winnaar werd dit jaar gekozen uit de genomineerden van zeven categorieën. Vier winnaars uit vier regio’s, de Beste Nieuwkomer, de Beste Eigen Winkel en de nieuwste categorie: de Beste Combinatiewinkel. Dit meldt D.I.O. in een persbericht aan Careality.

D.I.O. drogisterij Drunen uitgeroepen tot Beste D.I.O. drogist
De hoofdprijs werd dit jaar binnen gehaald door D.I.O. drogisterij Drunen. Onderneemster Franca van Mourik voldoet aan de drie criteria die aan deze prijs gesteld worden: Het uitvoeren en uitdragen van de D.I.O. formule, invulling geven aan het drogisterijvak en lokaal ondernemerschap. Franca geeft uitstekend invulling aan de D.I.O. formule, onder meer door de implementatie van ING en Eyelove. Tevens behartigt ze de belangen van de zelfstandige drogist als lid en penningmeester van het bestuur van de vereniging van D.I.O. ondernemers. Het vakmanschap leverde Franca al meerdere jaren een nominatie op. In combinatie met een de hoge score op meerdere vlakken heeft het dit jaar eindelijk geleid tot de dik verdiende hoofdprijs: Beste D.I.O. drogist van het jaar.

Regiowinnaars
De vier regio’s in Nederland leverden de volgende genomineerden op:
Noord-West Nederland: D.I.O. drogisterij van Nieuwland te Aalsmeer.
Zuid-Oost Nederland: D.I.O. drogisterij Drunen te Drunen
Noord-Oost Nederland: D.I.O. drogisterij Mirjam te Groningen
Zuid-West Nederland: D.I.O. drogisterij de Zwart te Nieuw-Lekkerland

Winnaars Beste Eigen Winkel, Beste Combinatiewinkel, Beste Nieuwkomer

De genomineerde in de categorie Beste Eigen Winkel was D.I.O. drogisterij Michelle te Delft. En de kanshebber in de categorie Beste Combinatiewinkel was D.I.O. drogisterij the Readshop van Duinen te Leens. Daarnaast was er de Beste Nieuwkomer, de zgn. Claudius Sijmonsprijs. Deze prijs viel ten deel aan de jongste D.I.O. onderneemster (19 jaar) ooit: Deirdre Vermeulen van D.I.O. drogisterij de Linden in Ter Aar.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens deze feestelijke dag in het D.I.O. hoofdkantoor te Diemen. Een informele netwerkdag waar D.I.O. ondernemers, leveranciers en D.I.O. medewerkers werden ondergedompeld in de sfeer van de Caribbean. Onder het genot van Caribische hapjes en muziek kon iedereen een gratis order picken in het magazijn. Maar ook konden er workshops en lezingen worden bijgewoond. De leveranciers waren rijkelijk vertegenwoordigd met maar liefst 38 stands.


Deel dit bericht:


Careality