Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 augustus 2017

‘Zorgzaamheid is het mooiste wat je geven kunt’ is het credo van isla® pastilles

‘Zorgzaamheid is het mooiste wat je geven kunt’, het credo van isla® pastilles. “Wanneer je dit tastbaar maakt met je collega’s en nieuwe vrienden in een helse tocht op de Mont Ventoux, begrijp je pas echt wat dat inhoudt”, aldus Maurits van Tol, Directeur Salveo Pharma, in een persbericht aan Careality.

Bedwingen van de Kale Berg
Team isla, bestaande uit alle Salveo Pharma medewerkers en ALS- patiënt Theo Rommen met familie en vrienden, bedwong op 8 juni jl., samen met nog honderden andere wandelaars en fiets(malloten) de 1909 meter Kale Berg in Frankrijk.

ALS een tik verkocht!
De overwinning werd na afloop gevierd aan de voet van de Ventoux met een spetterend feest en optreden van de 3 J’s. Die overigens ook zelf hun beste beentje hebben voorgezet. Jan Dulles en Jaap Kwakman wandelden al vloggend in één ruk naar boven. Jan de Witte voegde zich bij de fietsers van Team isla. Ook financieel werd er een zege behaald. Ruim een half miljoen euro werd er opgehaald. En daarmee werd een ferme tik uitgedeeld aan de slopende ziekte ALS.

‘Opgeven is geen optie’ Dit is de lijfspreuk van Theo Rommen die eind 2015 te horen kreeg dat hij ALS heeft. Strijdbaar als hij is motiveert hij alles en iedereen in zijn omgeving om samen met hem zo veel mogelijk geld in te zamelen om onderzoek naar de ziekte mogelijk te maken. Zijn wens om de Tour du ALS te fietsen kan worden gerealiseerd als isla pastilles zich voor 2 jaar als hoofd-
sponsor aan deze tour verbindt.

Ongeneeslijke spierziekte ALS
Onder het motto ‘samen trappen we ALS de wereld uit’ wordt de Mont Ventoux, samen met ALS-patiënten, jaarlijks door honderden fietsers, hardlopers en wandelaars beklommen.  Het doel is geld op te halen voor de strijd tegen ALS. In 2018 vindt de Tour du ALS op 31 mei plaats. Ook dan zal het team van isla de strijd met de Mont Ventoux weer aangaan. “We hopen dat we dan ook weer op veel donaties mogen rekenen, want het geld is hard nodig”, aldus Van Tol.


Deel dit bericht:


Careality