Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 oktober 2017

NIVEA Urban Skin, gezichtsverzorgingslijn die huideigen afweersysteem versterkt

NIVEA introduceert Urban Skin, een gezichtsverzorgingslijn, bestaande uit een dagcrème, detoxmasker en nacht gelcrème, speciaal ontwikkeld om de gezichtshuid te beschermen tegen verschillende invloeden van buitenaf. Door toevoeging van antioxidanten versterkt de gezichtsverzorgingslijn het huideigen afweersysteem en zorgt het voor 48 uur lange hydratatie waardoor de huid een gezonde gloed krijgt. (…). Zo meldt leverancier Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

NIVEA Urban Skin
De NIVEA Urban Skin gezichtsverzorgingslijn bestaat uit een versterkende en beschermende dagcrème, een detoxmasker die binnen 1 minuut tot diep in de poriën reinigt en een nacht gelcrème die de huid versterkt.

NIVEA Urban Skin Defense Dagcrème
Het versterken van het afweersysteem van de huid is een belangrijk onderdeel in het beschermen van je huid tegen de vervuilende lucht in de stad. De huideigen pH-waarde in de NIVEA Urban Skin Defense Dagcrème houdt de fysiologische balans van de huid intact en versterkt daardoor het huideigen afweersysteem. Tevens bevat de crème natuurlijke, effectieve antioxidanten, waaronder licochalcone A en biologische groene thee-extract. Dit zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen oxidatieve stress die door luchtvervuiling wordt veroorzaakt. De hyaluronzuur in de crème hydrateert de huid en de SPF 20 beschermt tegen UVA-straling. De NIVEA Urban Skin Defense Dagcrème heeft een lichte structuur en voelt prettig aan op de huid.

NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask
De antimicrobiële formule van de NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask, verrijkt met kaolien en magnolia-extract, zorgt voor een milde, maar zeer effectieve reiniging van de huid tot diep in de poriën in slechts één minuut. De kaolien in het masker onttrekt overtollig talg aan de huid en is hét ideale reinigingsproduct om oneffenheden te voorkomen. Hierdoor krijgt de huid na gebruik een mooie en gezonde gloed.

NIVEA Urban Skin Detox Nacht Gelcrème
De NIVEA Urban Skin Detox Nacht Gelcrème met provitamine B5, hyaluronzuur en antioxidanten zoals biologische groene thee-extract en alfa-glucosylrutine versterken de huid gedurende de nacht, terwijl de huid-fysiologische pH-waarde de natuurlijke balans van de huid herstelt en regenereert terwijl je slaapt. De crème heeft een detox-effect en hydrateert de huid 48 uur lang. Met als resultaat: een frisse en gezond uitziende huid in de ochtend!

Verkrijgbaarheid
NIVEA Urban Skin is vanaf week 42 voor de consument verkrijgbaar bij de (online) drogisterijen en supermarkten:

– NIVEA Urban Skin Defense Dagcrème – €9,99
– NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask – €9,99
– NIVEA Urban Skin Detox Nacht Gelcrème – €9,99

(consumenten adviesverkoopprijzen)


Deel dit bericht:


Careality