Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 november 2017

Feestelijke opening Etos winkelcentrum Lienden

Op woensdag 22 november is het in Lienden extra gezellig. Dan gaan alle winkels in het nieuwe winkelcentrum Midden-Betuwe Lienden gelijktijdig open. Ook de gloednieuwe Etos van ondernemer Klasina Timmer opent de deuren. De festiviteiten beginnen om 8.30 uur met het doorknippen van het lint. Deze officiële handeling wordt verricht door Adrie Timmer, de vader van Klasina en de grondlegger van het winkelcentrum. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Zo’n 50 jaar geleden startte Adrie Timmer in Lienden een supermarkt; 10 jaar later kwam de drogisterij erbij. “Nu is er een compleet nieuw winkelcentrum met een uitgebreid aanbod winkels en waar je goed en gratis kunt parkeren”, zegt Klasina Timmer. Het wordt een feestelijke openingsdag. In het winkelcentrum staan een springkussen en een draaimolen. Klanten krijgen op vertoon van hun kassabon gratis een suikerspin. Ook Etos trakteert. Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 25 november is er in Etos een beautyevenement. Een visagist geeft dan persoonlijk advies en verzorgt make-overs.

De nieuwe Etos in Lienden is ingericht volgens het allerlaatste concept. De winkel heeft een aantrekkelijke, moderne uitstraling. De luxe beauty- en geurenafdeling biedt keuze uit een groot aantal merken. Klanten vinden daar ook tips over nieuwe stijlen. Ook biedt Etos een gevarieerd assortiment gezondsheids- en verzorgingsproducten, leuke cadeauartikelen en van alles voor de baby. Klasina Timmer is trots op haar nieuwe Etos. “Namens al onze medewerkers nodig ik iedereen uit om langs te komen. Wij zijn benieuwd naar de reacties van de klanten!”


Deel dit bericht:


Careality