Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 januari 2018

Etos Voorhout compleet vernieuwd en op andere plek

Etos aan de Voorhoutse Herenstraat gaat verhuizen. De winkel vestigt zich verderop in de straat op nummer 45, in een pand vlakbij de Sint-Bartholomeüskerk. Woensdag 17 januari om 9.00 uur vindt de opening van de gloednieuwe Etos plaats. De medewerkers nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. “We vieren een klein feestje. De hele week zijn er spetterende aanbiedingen en leuke acties. Ook geven we producten weg. De openingsweek sluiten we af met een beautyevenement op zaterdag 20 januari. Klanten kunnen zich dan gratis laten opmaken door een visagiste”, aldus medewerkster Kim Broekhuizen.

Momenteel wordt het pand van Etos ingrijpend verbouwd en ingericht volgens het allerlaatste concept. De winkel krijgt een ruime en overzichtelijke indeling. Er komt een aantrekkelijke beauty- en geurenafdeling met keuze uit een groot aantal merken. Klanten vinden daar ook tips voor een andere look. “Uiteraard geven wij hierover graag advies”, vertelt Kim Broekhuizen. “Bovendien kunnen wij via een touch up aan klanten laten zien hoe je zelf zo’n nieuwe look kan toepassen.”

Ook opvallend wordt de afdeling met gezondheidsproducten, met onder meer vitamines, mineralen en supplementen. De gediplomeerde medewerkers staan altijd klaar om de klanten over deze producten te adviseren. Het team van Etos kijkt uit naar de opening van hun nieuwe winkel en is benieuwd naar de reacties van klanten. “Kom langs! Dat kan voortaan ook op zondag. Dan zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend.”


Deel dit bericht:


Careality