Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 juni 2018

Geslaagde Informatiebeurs Holland Pharma

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Holland Pharma Informatiebeurs plaats in Voetbalstadion de Vijverberg, thuishaven van de kersverse eredivisionist De Graafschap. Met meer dan 500 bezoekers is ook deze editie meer dan geslaagd te noemen.

Meer dan 70 verschillende leveranciers stonden langs het speelveld klaar om bezoekers kennis te laten maken met hun producten op het gebied van voeding, supplementen, (medische) hulpmiddelen, cosmetica en huidverzorging. Tijdens de lezingen werd dieper ingegaan op diverse onderwerpen over gezondheid en lichamelijke balans.

Dit jaar waren er zelfs twee foodpleinen ingericht, waar de Bewustwinkelen.nl foodtrailer natuurlijk niet op ontbrak. Bezoekers konden hier terecht om te genieten van het mooie weer of te netwerken onder het genot van een biologisch hapje en drankje.

Op zaterdag 2 juni a.s. vindt de Holland Pharma Informatiebeurs 2018 plaats, van 15:00 tot 22:00 uur. Zo staat te lezen op www.hollandpharma.nl

(publicatie al eerder op 25 mei j.l. op www.careality.nl)

Op deze dag staan ruim 70 leveranciers klaar om u kennis te laten maken met nieuwe producten en ontwikkelingen in uw vakgebied. Daarnaast is deze dag uitermate geschikt om in contact te komen met branchecollega’s en profiteert u van verschillende beursaanbiedingen. Ook kunt u aansluiten bij diverse interessante lezingen en workshops.

De toegang is gratis. Ook het eten en drinken wordt voor u verzorgd. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal beursbezoekers willen we u vragen zich aan te melden. Dit kan via onze website of de klantenservice. Ook als u zich niet aanmeldt bent u natuurlijk van harte welkom.

Locatie: Stadion De Vijverberg, Lijsterbeslaan 101a, 7004 GN Doetinchem.


Deel dit bericht:


Careality