Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 oktober 2018

Opening gloednieuwe Etos in Haaksbergen

Voortaan kunnen inwoners van Haaksbergen terecht bij Etos in hun eigen buurt. De gloednieuwe winkel bevindt zich aan de Spoorstraat 34. De opening is op woensdag 31 oktober om 9.00 uur. Winkelmanager Inge Wiegers en haar medewerkers nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. Het wordt een spectaculaire opening, met medewerking van de bekende make up-artist en hairstylist Mari van de Ven. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

“Op de openingsdag is Mari van de Ven tot ongeveer 12.30 uur in onze winkel. Klanten kunnen vragen aan hem stellen. Wilt u ook tips van hem, kom dan vooral gezellig langs”, zegt Inge Wiegers. Tot en met zondag 4 november is het groot feest bij de nieuwe Etos. Er zijn tal van leuke activiteiten. Klanten krijgen zolang de voorraad strekt bij besteding vanaf 5 euro een gratis product van het Etos eigen merk. Bij 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. Op zaterdag 3 november is er beautyevenement, waarbij een visagist je gratis een makeover geeft. “Na de opening blijven we extra activiteiten organiseren, ook voor kinderen. Op onze Facebook vermelden we wanneer we wat gaan doen.”

Inspiratie
Inge Wiegers is trots op haar nieuwe Etos die ingericht is volgens het allerlaatste concept. Alles ziet er modern en strak uit. Op de beautyafdeling doe je gemakkelijk inspiratie op. Er hangen overal tips. De medewerkers geven graag advies over beauty en laten via een touch up zien hoe je een bepaald product zelf kunt toepassen. Het assortiment van Etos is groot en gevarieerd, met ruime keuze voor elke portemonnee. Er zijn producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, luxe geuren en van alles voor de baby. “Bovendien hebben we de leukste cadeautjes die we natuurlijk ook mooi inpakken.”


Deel dit bericht:


Careality