Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 november 2018

Kneipp® introduceert nieuwe geurlijn ‘Cosy Moment’

Deze winter is het tijd voor iets nieuws in de badkamer. Kneipp inspireert je graag met de nieuwe verwarmende geurlijn ‘Cosy Moment’. Een crème bad, crème douche, body lotion en geurkaars met warme geurnoten van macadamia en steranijs en een extra sprankelende touch van sinaasappel. Kneipp Cosy Moment is vanaf nu verkrijgbaar. Dit meldt de leverancier in een persbericht aan Careality.

Crème bad Cosy Moment
Kneipp Crème bad Cosy Moment is een heerlijk schuimend romig badproduct met verzorgende ingrediënten. Het geeft je een gevoel van geborgenheid en beschermt de huid.
Adviesprijs: € 9,49 (400 ml)

Body lotion Cosy Moment
De Body lotion Cosy Moment is een rijke lichaamsverzorging met macadamiamelk die langdurig hydrateert en de beschermlaag van de huid herstelt. De verzorgende formule met vitamine E, sheabutter en huidkalmerende panthenol zorgt voor een zachte en soepele huid.
Adviesprijs: € 9,49 (200 ml)

Crème Douche Cosy Moment
De Kneipp crème Douche Cosy Moment is als een zachte streling voor je huid. De formule met macadamiamelk en steranijs hydrateert en verzorgt je huid 24 uur lang*. De warme geur omhult de zintuigen.
Adviesprijs: € 5,99 (200 ml)

Geurkaars Cosy Moment
Verander je huis in een oase van wellbeing met de Kneipp Scented Candle Cosy Moment (Macadamia-Star Anise-Orange). Deze geurkaars met natuurlijke essentiële anijsolie zorgt voor een gezellige en warme sfeer.
Adviesprijs: € 7,99 (145 gr.)

* Een studie bevestigt dat de natuurlijke vochtbalans van de huid 24 uur in stand wordt gehouden.

Macadamia
Macadamiaolie lijkt op de olie die van nature in onze huid aanwezig is. Gemixt met melkproteïnen verandert het in een mild verzorgende, verzachtende en beschermende macadamiamelk. Deze melk is rijk aan verschillende vitamines en mineralen, zoals mangaan, koper, ijzer, magnesium en zink en heeft een natuurlijke vochtinbrengende werking. Een bijkomend voordeel van macadamia is de prettige geur: deze lijkt op de geur van hazelnoten.

Steranijs
De zaden van de steranijs, een boommagnolia uit China, hebben de kenmerkende anijsgeur. De geur van etherische steranijsolie werkt activerend en kan verlichting geven bij onrust en spanningen.

Sinaasappelolie
Sinaasappelolie is een zonnige olie om de huid en het innerlijk mee te verwarmen en te verwennen. Deze olie werkt sterk op de psyche en is een goed middel bij drukte, stress of een neerslachtig gevoel. Sinaasappelolie maakt je vrolijk.

“Nature has provided us generously with everything we need to remain in good health”
Sebastian Kneipp


Deel dit bericht:


Careality