Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 maart 2019

WINACTIE – Dagje Wellness, zweet de droogte eruit!

Droge ogen, droge huid, droge slijmvliezen, een veel gehoord ongemak bij ouder wordende vrouwen (maar ook mannen!) . Soms denk je dat er niets aan te doen is, maar de oplossing is nabij! Want Membrasin met duindoornbesolie helpt bij jouw droge ogen, huid en slijmvliezen.

Het voedingssupplement Membrasin bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®, waarvoor alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen worden geselecteerd. De olie zit vol gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine C, vitamine A en vitamine E.

Duindoornolie helpt bij droge huid en droge slijmvliezen (bijvoorbeeld door de overgang). Zo ondersteunt het onder andere bij droge ogen, droge mond en een droge (verouderende) huid.

Lekker een dagje wellness, dat voelt bijna als een dagje op vakantie!
Met Membrasin kun je gaan genieten, want bij  aankoop van het voedingssupplement ontvang je een gratis dagje wellness. Je kunt gebruik maken van alle sauna- en wellness faciliteiten in één van de 7 mooiste wellness resorts van Nederland. Koop in de periode van 18 maart t/m 30 april 2019 één of meerdere producten uit het Membrasin of Membrasin Eye Care assortiment en ontvang direct een gratis dagje wellness cadeau. Dit dagje wellness is geldig t/m 25 augustus 2019 bij Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell en SpaWeesp.  Reserveren kan met de activatiecode via https://membrasin.nl/wellnessactie

Volg de Facebookpagina voor interessante content en aanbiedingen of neem een kijkje op onze website www.membrasin.nl en ontdek de unieke kracht van de duindoornbes.

Membrasin is o.a. (online) verkrijgbaar op de Membrasin website, Bol.com, natuurwinkels, DA/DIO Drogist, Holland & Barret en vele zelfstandige drogisten.


Deel dit bericht:


Careality