Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 mei 2019

Ledenvergadering NCV (her-)benoemt leden in het bestuur van de Nederlandse Cosmetica Vereniging

Tijdens de ledenvergadering van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) op 14 mei 2019 hebben de leden mevrouw Christel Grootentraast (Kao Netherlands) en de heer Ivo Wesemann (Beiersdorf) benoemd in het bestuur. Mevrouw Monica van Ee (hannah SIRC en voorzitter NCV) en de heer Paul van Dansik (Delarange Cosmetics) waren conform het bestuursrooster aftredend en zijn door de leden herbenoemd. Dit meldt de NCV aan Careality.

Op de foto v.l.n.r.:

Ivan de Jonghe (Henkel Beauty Care), Jean Charles Bondy (L’Oréal Nederland), Paul van Dansik (Delarange Cosmetics), Monica van Ee (hannah SIRC en voorzitter), Hanneke Spruyt (Procter & Gamble Nederland), Ivo Wesemann (Beiersdorf), Kim van Wijk-Hermus (Coty en vice-voorzitter), Leo Hertz (Elha Cosmetics) en Joanny Lijbers (Unilever Benelux), verhinderd: Christel Grootentraast (Kao Netherlands).


Deel dit bericht:


Careality