Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 juli 2019

Samenwerking MOOI BV en BeautifulBy BV

MOOI BV en BeautifulBy BV nauw gaan samenwerken. Vanaf 1 januari 2020 wordt de marketing ondersteuning en begeleiding van de aangesloten BeautifulBy leden geïntegreerd bij MOOI. BeautifulBy is onderdeel van NDS BV waar diverse zelfstandige ondernemers en D.I.O. ondernemers zijn aangesloten. Dit gaat in totaal om 18 winkels. Vanuit BeautifulBy worden momenteel jaarlijks diverse marketingactiviteiten ingezet en uitgevoerd bij de aangesloten leden. In 2020 zal MOOI dit overnemen. MOOI is een franchiseorganisatie waar 43 parfumeriewinkels bij zijn aangesloten en daarnaast ondersteunt MOOI alle depositaire luxe merken voor de DA winkels. Dit meldt men in een persbericht aan Careality.

Op dit moment heeft MOOI de 3de positie in de markt en door deze samenwerking wordt deze positie verder versterkt. De veranderingen in de markt vragen om een goede samenwerking tussen de zelfstandige parfumeriewinkels. Daarnaast heeft het luxe segment binnen de zelfstandige drogisterijen een groeiend aandeel en zal dit in de komende jaren nog verder toenemen. Door deze samenwerking zijn MOOI en BeautifulBy in staat een betere ondersteuning aan de leden te bieden en het luxe segment zowel kwantitatief als kwalitatief verder uit te bouwen.


Deel dit bericht:


Careality