Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 september 2019

Vitaminstore nieuwe sponsor van HC Bloemendaal Heren 1

Vitaminstore is de trotse nieuwe mouwsponsor en supplier van HC Bloemendaal Heren 1. Afgelopen week werd het contract ondertekend. Een mooie samenwerking voor beiden partijen, want in de huidige trainingsaanpak van Heren 1 spelen goede voeding, vitamines en supplementen een belangrijke rol bij inspanning en herstel. Dit meldt Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

De Bloemendaalse hockeyheren zijn de huidige landskampioen en gelden ook voor het nieuwe seizoen als één van de favorieten voor de titel. Bloemendaals Verenigingsmanager Ronald Duijtshoff: “De heren trainen intensief en spelen veel wedstrijden, daarom is optimale ondersteuning van de gezondheid belangrijk voor het leveren van topprestaties. Vitaminstore speelt hierin een belangrijke rol, behalve dat ze supplier zijn zullen ze onze spelers ook voorzien van specifiek sportvoedingsadvies. Wij zijn ontzettend verheugd met deze samenwerking.”

Marketingmanager Tim den Hertog bevestigt het enthousiasme van Duijtshoff: “We zijn blij dat we deze mooie en succesvolle club kunnen sponsoren. Bij Vitaminstore hebben we veel affiniteit met sport, want bewegen is essentieel voor een goede gezondheid zowel fysiek als mentaal. We zien HC Bloemendaal als een sympathieke club die staat voor topprestaties, innovatie en sportiviteit en dat willen we graag supporten!”.

De keten Vitaminstore bestaat uit 34 winkels in Nederland, waaronder in Haarlem en Heemstede. Ook zijn ze online te vinden op Vitaminstore.nl. Het brede assortiment bestaat uit hoogwaardige supplementen, sportvoeding, organic cosmetics en natuurvoeding. Bovendien staat de winkel bekend om de deskundige health coaches die klanten voorzien van uitgebreid en gedegen advies.

HC Bloemendaal en Vitaminstore kijken uit naar een gezonde toekomst samen.


Deel dit bericht:


Careality