Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 maart 2020

Drogist Bewust Beter Den Tuinder Schiedam

Op 27 maart a.s. viert Drogist Den Tuinder haar 13-jarige bestaan met een vernieuwde uitstraling. Moeder en dochter startten in 2007 de drogist aan het Geuzeplein te Schiedam onder de vlag van Drogist Bewust Beter. Zo meldt Unipharma in en persbericht aan Careality.

Janice en Mandy staan al jaren bekend in Schiedam om een goed advies, een luisterend oor en een gezellig praatje. Ze houden hun kennis op peil door de jaarlijkse bijscholingen, trainingen om hun klanten optimaal te adviseren. Met de vernieuwde uitstraling, kennis en enthousiasme voor het vak en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter zien ze de toekomst positief in.

Drogist Bewust Beter kent steeds meer jonge ondernemers en is blij dat het vak ook voor de jongeren aantrekkelijk kan blijven.  Mandy ( 34 jaar) is al 13 jaar gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter. Er is voldoende ruimte voor het lokaal ondernemen, met de ondersteuning en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, hebben wij tijd voor de klanten en houden we de focus op verkoop.

Drogist Bewust Beter staat voor:

Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality