Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 april 2020

30 april online uitreikingen Care Awards en Beste Zelfzorgadviseur 2020


Kijkt u mee?

Online uitreikingen Care Awards en Beste Zelfzorgadviseur
30 april 2020 om 14:00 uur


Eerder kon u via deze website lezen dat het Care Award Event van vakblad Careality en het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) verplaatst werd naar 19 mei 2020. Zoals u zult begrijpen, gaat het event op die datum niet door. Wij hebben in overleg met alle betrokken partijen besloten om dit jaar geen event te laten plaatsvinden wegens de coronacrisis.

Online uitreikingen
Omdat we de winnaars van de Care Awards en de Beste Zelfzorgadviseur 2020 toch graag in de schijnwerpers willen zetten, zullen de uitreikingen online plaatsvinden op 30 april 2020 om 14:00 uur. De uitreikingen zijn te zien op www.careality.nl, www.drogistensite.nl en via social media van Careality en het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven. Ook het IVM en  verschillende drogisterijformules laten de uitreikingsvideo’s zien via hun kanalen.

Alle juryleden van de Careality Care Awards werken mee aan de online uitreikingen. Ook zal Ruud Coolen van Brakel, directeur van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) en juryvoorzitter van de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur, de winnaar van dit jaar bekendmaken. De kandidaten hebben lang op de uitslag moeten wachten dus er zal volop naar de uitreiking toegeleefd worden.

Vier nominatievideo’s 
In aanloop naar de bekendmaking van alle winnaars, kunt u de nominaties volgen via de bovengenoemde kanalen. Op donderdag 23 april. vrijdag 24 april, dinsdag 28 april en woensdag 29 april stellen de vier genomineerde kandidaten van de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur zich met een leuke video aan u voor en presenteren zij de genomineerde producten van de Care Awards. Kijkt u ook mee?

De winnaars van de Care Awards en de Beste Zelfzorgadviseur 2020 krijgen de awards en prijzen na afloop van de bekendmaking op 30 april om 14:00 uur toegestuurd. We hopen dat u op deze manier toch plezier beleeft aan de prijsuitreikingen en zien u uiteraard heel graag weer tijdens het Care Award Event in 2021.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via redactie@careality.nl.


Deel dit bericht:


Careality