Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 april 2020

Careality Care Awards en Beste Zelfzorgadviseur deel 3, kijkt u mee?

De uitreikingen van de Careality Care Awards en de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur kunnen dit jaar niet met het bekende Care Award event worden georganiseerd vanwege de coronacrisis. We willen de kans om de toppers van de drogisterijbranche in het zonnetje te zetten, toch niet voorbij laten gaan. Daarom stellen we elke dag – vier dagen lang – de genomineerde kandidaten en producten aan u voor.

Morgen om 14:00 uur zal de laatste kandidaat voor de Beste Zelfzorgadviseur zich aan u voorstellen en ziet u welke producten in de categorieën VMS & Gezondheidsproducten en Zelfzorg/OTC zijn genomineerd.

Wie winnen de Careality Care Awards? En wie wordt de Beste Zelfzorgadviseur 2020? Op donderdag 30 april om 14.00 uur worden de winnaars bekendgemaakt, onder andere op www.careality.nl   www.drogistensite.nl en via social media. Jij kijkt toch ook?

Beeld en montage: Talent2Connect


Deel dit bericht:


Careality