Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 januari 2021

Nieuwe Etos in Spijkenisse

Op woensdag 3 februari gaat om 9:00 uur een gloednieuwe Etos in Spijkenisse open. De winkel bevindt zich aan de Uitstraat 101-103. De nieuwe Etos is ruim van opzet en heeft een groot en gevarieerd aanbod. Klanten kunnen er ook de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. Dit schrijft Etos vandaag in een persbericht aan Careality.

“We zitten op een mooie plek in Spijkenisse. Het is geweldig om hier te starten met een nieuwe winkel die bovendien het allernieuwste concept van Etos heeft”, vertelt winkelmanager Diana Muit (links op de foto). De indeling is modern en overzichtelijk, je ziet snel waar iets staat. Op de beauty- en geurenafdeling heb je keu

ze uit een groot aantal merken. Ook is er een uitgebreid aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen. “Bij ons is elke dag een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Je kunt dus altijd terecht voor een persoonlijk beauty- en gezondheidsadvies. Wat je vraag ook is, we helpen je verder”, aldus Diana Muit.

(foto: eigen foto Etos Spijkenisse)


Deel dit bericht:


Careality