Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 mei 2021

Etos Stationsplein Groningen in historisch pand

Vanaf woensdag 12 mei kan iedereen weer terecht bij Etos in het station van Groningen. De winkel is gevestigd in het voormalige pand van het Grens Wissel Kantoor dat met respect voor de historie is verbouwd. De Etos heeft het allernieuwste winkelconcept en is ruim en overzichtelijk opgezet. Klanten kunnen de aankopen ook zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Het station van Groningen wordt al geruime tijd gerenoveerd. “Onze oude winkel, die er bijna 20 jaar zat, sloot in april 2020”, vertelt winkelmanager Alex Smit. “We kregen een nieuwe plek, zo’n 30 meter hemelsbreed verderop. Op 12 mei is het zover. Vanaf 8.00 uur staan we klaar om klanten te verwelkomen.”

Aanbod voor onderweg
Vroeger was het huidige pand van Etos de Damessalon, de plek waar lang geleden vrouwen moesten wachten op de trein. Door een zorgvuldige restauratie zijn de oude stuclijsten op de wanden en een deel van het vroegere bloemmotief weer zichtbaar. In dit prachtige pand zit nu dus een prachtige Etos die over een ruim opgezette beautyafdeling beschikt. De winkel biedt tevens een groot assortiment gezondheidsproducten. Ook is een speciaal aanbod voor onderweg zoals muziekoordopjes, reisverpakkingen en EHBO-setjes. Alex Smit: “Onze medewerkers geven graag advies over beauty en gezondheidsproducten. Wat je vraag ook is, we helpen je verder!”

Eigen foto Etos Stationsplein. Alex Smit en Francien Zwaan. 

 


Deel dit bericht:


Careality