Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 mei 2021

Eindhoven Stratum verwelkomt DROGIST Bewust Beter

Ook Yvonne Smeets maakt de overstap naar Drogist Bewust Beter. Zij heropende 1 mei j.l. haar drogisterij. Dit meldt UniPharma in een persbericht aan Careality.

Yvonne is 22 jaar zelfstandig drogist en runt de drogisterij in Eindhoven inmiddels 17 jaar. De Eindhovense drogisterij is al 70 jaar een begrip in de Brabantse stad en staat bekend om het goede advies op het gebied van gezondheid en verzorging en de persoonlijke aandacht voor de klant.

Iedere medewerker bij Yvonne is gediplomeerd Drogist om de klanten deskundig advies te kunnen geven. Ook zijn de medewerkers goed getraind op het gebied van vitamines, mineralen en supplementen. De kennis van de medewerkers wordt op peil gehouden door jaarlijkse bijscholingen en trainingen, zodat Yvonne en haar team de klanten optimaal kunnen blijven adviseren om zo gezond, fit en stralend te blijven.

Met de keuze voor Drogist Bewust Beter kan het team van Drogisterij Yvonne de wijk Stratum met 31.778 inwoners nog beter adviseren. Met de compleet nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, ziet het team van Drogisterij Yvonne de toekomst positief in.

Yvonne is gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter. “Er is eindelijk weer ruimte om lokaal te ondernemen! Met een prijsvechter naast me is de focus op een goed en gezond advies key! Met de backup en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter krijgen wij meer tijd voor onze klanten en houden wij de focus op advies en verkoop. “

DROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter:
Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper:
Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager:
Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

UniPharma wenst het team van Drogisterij Yvonne te Eindhoven veel succes!

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning. Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality