Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 juli 2021

Internationaal Therapeut op 20 en 21 november 2021 in Expo Houten

In het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 november a.s. wordt Internationaal Therapeut weer georganiseerd in de Expo Houten en kunnen professionals en bezoekers met oprechte belangstelling voor Natuurlijke Gezondheid elkaar weer treffen zonder allerlei beperkende protocollen. Zo luidt het bericht dat Careality van de beursorganisator Buro Pido ontving.

Internationaal Therapeut is de enige beurs in Nederland waar iedereen, maar in het bijzonder therapeuten en andere beroepsbeoefenaars in de (para)medische en natuurlijke gezondheidszorg, op een ontspannende en informele wijze kennis kan maken met nagenoeg alle facetten uit de natuurlijke gezondheid en daarnaast met elkaar ervaringen uitwisselen. Dit op het niveau van producten, behandelwijze, voorlichting over mogelijkheden, probleemoplossingen, voeding, vitaminen, preparaten, afslanken, beweging en ook over ontspanning, cursussen, spirituele vakanties, literatuur en tal van andere gezondheidsrelaterende producten en diensten e.d.

Via de workshops. demonstraties en lezingen kan men uitgebreid kennis maken met bekende schrijvers en sprekers en zich tegoed doen aan tal van aspecten uit de wereld van gezondheid.

www.internationaaltherapeut.nl


Deel dit bericht:


Careality