Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 februari 2024

Voormalig politica Joba van den Berg nieuwe voorzitter Raad van Toezicht PCO

Op 8 februari 2024 is Joba van den Berg officieel geïnstalleerd als voorzitter van de Raad van Toezicht van de afdeling PCO van het CBD. Zij was tot voor kort lid van de Tweede Kamer en woordvoerder Zorg voor het CDA en heeft in die functie de positionering van de drogist actief ondersteund. Dit schrijft het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) in hun nieuwsbrief van februari.

Joba van den Berg heeft een breed netwerk in de politiek en CBD/PCO is verheugd dat zij als voorzitter is toegetreden. Als voorzitter van de Raad van Toezicht CBD/PCO, monitort Joba van den Berg samen met de andere leden of het certificeringssysteem voor winkels en webhops met de Groene Plus goed en ordentelijk verloopt.

Nieuw lid van de RvT is ook Marjorie Nelissen-Vrancken, apotheker, sectorcoördinator Kwaliteit en doelmatigheid en Projectleider Farmacotherapieoverleg (FTO) bij IVM ter vervanging van apotheker Sonja Keizers.

Joba van den Berg neemt de voorzittershamer over van Maarten de Wit, die sinds 2017 voorzitter was van de Raad van Toezicht en daarvoor al 5 jaar actief lid was van de Raad. Het CBD bedankt Maarten de Wit voor zijn jarenlange actieve bijdrage aan het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van verantwoorde zorg door drogisten.


Deel dit bericht:


Careality