Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 maart 2024

Succesvolle overname DBB drogist Kama in Domburg door Readshop

Na een gedegen voorbereiding is de overname van DBB Drogist Kama door Readshop een feit. UniPharma is content dat het overnametraject goed afgesloten is en dat de continuïteit van de winkel in het hart van Domburg blijft bestaan. Dit schrijft UniPharma in een persbericht aan Careality.

De stad Domburg is de op twee na oudste badplaats van Nederland en tot ver in Duitsland en België bekend, een echte toeristen badplaats. Kama drogist bestaat al 115 jaar en is 7 dagen per week geopend.

Ieder lid van het team van Kama drogist heeft een eigen specialiteit en de klanten genieten van de persoonlijke aandacht. Dit klantencontact en de kennis van de medewerkers is de basis van DBB Kama. Domburg heeft, naast haar vaste inwoners, namelijk frequent terugkerende bezoekers, mensen met een tweede huis en terugkerende vakantiegangers.

Voor het komende seizoen zijn Martin en Miranda van Sighem klaargestoomd om de drogisterij succesvol voort te zetten. En de heer en mevrouw van der Meule kunnen straks genieten van hun welverdiende pensioen.

UniPharma wenst Martin, Miranda en het team van Kama drogist veel succes in deze winkel en de heer en mevrouw Van der Meule hartelijk dank voor het vertrouwen en de prettige samenwerking van de afgelopen 18 jaar.

UniPharma kan bemiddelen en begeleiden bij overname van bestaande drogisterijen.

Voor meer informatie ga naar www.dbbdrogist.nl of www.unipharma.nl.
Deel dit bericht:


Careality