Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 november 2016

Bewustwinkelen.nl lanceert nieuwe website

Vandaag, 30 november 2016, heeft Bewustwinkelen.nl de deuren van de geheel vernieuwde bestelsite geopend. Afgelopen tijd is er gewerkt aan de nieuwe website. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk, makkelijke en uitgebreide zoekfuncties, meer sociale media en blogs zijn het resultaat.

Wat is er nieuw?
Het nieuwe ontwerp sluit aan op de huisstijl, heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk. Er is flink gesleuteld aan de inhoud, vorm en vindbaarheid. Ook is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe website heeft een verbeterde navigatie, uitgebreidere zoekfunctie en een overzichtelijke categorie indeling. Hierdoor kunnen klanten makkelijker producten en informatie vinden. Naast een uitgebreid assortiment en productinformatie zijn er ook lekkere recepten, lifestyle blogs, tips en weetjes te vinden. Ook zijn sociale media als Facebook en Twitter beter geïntegreerd.

De nieuwe website is gebruiksvriendelijk voor mobiel en tablet, waardoor een bestelling snel en eenvoudig geplaatst is. Bestellen wordt nog eenvoudiger door het instellen van een favoriet afhaalpunt. Is een product niet op voorraad? Laat een e-mailadres achter en ontvang een bericht wanneer het product weer beschikbaar is.
hp-nwe-website-bewustwinkelen-nl-nov-2016
Over Bewustwinkelen.nl
Je kunt bij Bewustwinkelen.nl terecht voor ruim 67.000 drogisterij- en reformartikelen met een uitgebreid biologisch en glutenvrij assortiment. Bestellingen worden afgehaald en betaald bij een afhaalpunt naar keuze. Per e-mail of telefoon ontvang je een bericht wanneer je bestelling klaar staat. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en is er geen minimum bestelwaarde van toepassing.

Bewustwinkelen.nl; leef bewust, winkel bewust!


Deel dit bericht:


Careality