Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 december 2016

PUPA Milano introduceert limited edition Vamp! Eyeshadow Palette

care-cosm-pupa-milano-model-sfeer-vamppalettePractisch en compact, dat kenmerkt het Vamp! Eyeshadow Palette. Deze vier nieuwe limited edition oogschaduwpaletten van PUPA Milano zijn perfect om mee te nemen in de handtas om overdag snel make-up bij te kunnen werken en is ontworpen voor elke vrouw die een complete ooglook wil maken met een enkel product.
care-cosm-pupa-milano-vamp-paletteHet Vamp! Eyeshadow Palette beschikt over een nieuw sensorisch liquid powder effect. Deze innovatieve, speciale technologie garandeert een zijdezacht gevoel tijdens het aanbrengen dat resulteert in een dun en gelijkmatig laagje. Lichte oliën maken de oogschaduw zacht en comfortabel en dankzij de hoge concentratie parels en pigmenten ontstaat er een intense en dynamische kleur. De ogen komen naar voren dankzij de gepigmen-
teerde kleuren die romig aanvoelen waardoor het liquid powder effect ontstaat.

Met de vier kleuren uit het palette wordt er gemakkelijk een complete ooglook gemaakt. Adviesverkoopprijs: € 26,95.


Deel dit bericht:


Careality