Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 februari 2017

Therme introduceert rijk verzorgende Hollandse Wereldkuur Dutch Glory

Nederland heeft een rijke historie en is ijzersterk met watermanagement maar even zo bekend om de vlakke landen, de tulpen, koeien, molens en klompen. Een klein landje waar je als inwoner trots op mag zijn. Tijd voor een eigen wereldkuur lijn van Therme die de romige rijke verzorging van de Nederlandse Beauty’s toegankelijk maakt voor iedereen. Aldus leverancier Remark BV uit Rogat/Meppel in een persbericht aan Careality.

Trots zijn op Nederland
Wie is er, als Nederlander, niet stiekem een beetje trots op de nuchtere Nederlandse cultuur? Nederland als boerenland staat bekend om de mooie tulpenvelden en natuurlijk om de landbouw. De tulp- en melk extracten in de Therme Dutch Glory wereldkuur zullen je huid reinigen en verzorgen op milde en zachte wijze. Verwen je huid met een zijdezachte ervaring van de opgeklopte slagroom (whipped cream). De Therme Dutch Glory wereldkuur lijn omvat een aantal nieuwe producten.

Therme Dutch Glory Shower Milk
Een douchemelk mag niet ontbreken in de wereldkuurlijn van Therme Dutch Glory. Deze heerlijke verzorgende en voedende douchemelk heeft een heerlijke bloemige geurbeleving van Tulpen, Rozen en Jasmijn. De verzorgende melk- en tulp extracten maken je huid zijdezacht.

Therme Dutch Glory Shower Scrub
Twee keer per week scrubben kan de doorbloeding van je huid stimuleren waardoor je huid zachter en stralender wordt. De heerlijke zachte en verzorgende Dutch Glory Shower Scrub verwijdert op milde wijze dode huidcellen en voedt de huid met melk- en tulp extracten. Dit alles met een heerlijke bloemige geurbeleving maakt je douchesensatie een ware Hollandse droom.

Therme Dutch Glory Foaming Shower Gel
Doe je ogen dicht en laat de rijke en zacht schuimende Foaming Shower Gel van Therme Dutch Glory je zintuigen betoveren. De heerlijke bloemige geurbeleving in combinatie met de verzorgende melk- en tulpextracten zullen je laten wegdromen naar uitgestrekte tulpenvelden terwijl je huid verzacht en verzorgd wordt.

Therme Dutch Glory Body Lotion Spray
Wie kent de spreuk “Doe maar normaal… dan doe je gek genoeg” niet? Wij Hollanders zijn blij als producten simpel en eenvoudig zijn en doen wat zij beloven. Daarom introduceert Therme de Dutch Glory Body Lotion Spray. De sprayflacon maakt het gemakkelijk de huid in te masseren met de heerlijke voedende Body Lotion met een heerlijke bloemengeur. Deze Body Lotion Spray heeft een niet-vette formule waardoor hij snel in de huid wegtrekt voor een zacht en verzorgd gevoel.

Therme Dutch Glory Whipped Cream
Heb jij ook altijd je huid willen verzorgen met een rijke slagroom voor je huid? Dan is de Dutch Glory Whipped Cream hét product waar je naar gezocht hebt. Deze rijke opgeklopte crème heeft een heerlijke bloemige geurbeleving van Tulpen, Rozen en Jasmijn en voedt en verzorgt de huid optimaal met melk- en tulpenextracten. Door de lichaamstemperatuur smelt deze Body Butter waardoor het gemakkelijk wordt om de huid in te masseren. Je huid heeft nog nooit zó zacht aangevoeld.

Vrij van SLS, SLES, Parabenen en Minerale oliën
Laboratoire de Therme is altijd bezig om de producten te verbeteren en optimaliseren. Na jarenlang onderzoek is Therme erin geslaagd een alternatieve schuimende grondstof te vinden voor de grondstoffen SLS en SLES welke ter discussie staan. Daarnaast zorgt Therme dat al haar recepturen en producten vrij zijn van Parabenen en Minerale oliën. Therme is hierin voorloper binnen de cosmeticabranche. Therme heeft hiermee een compleet huidverzorgingsassortiment voor een milde en zacht verzorgde huid.


Deel dit bericht:


Careality