Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 februari 2017

Intro Therme Cancún Cactus, Mexicaanse beautygeheimen voor de (droge) huid

Wie aan Mexico denkt, denk aan pittig eten, maar ook aan vulkanen, zee, woestijnlandschappen, jungles en bergketens. Een zeer divers landschap waarin de Mexicaanse vrouwen een aantal grote beautygeheimen hebben die met de introductie van de Therme Cancún Cactus toegankelijk worden voor iedereen. Zo schrijft leverancier Remark BV uit Rogat/Meppel in een persbericht aan Careality.

Hét geheim van de Mexicaanse vrouw is de cactus en dan in het bijzonder de cactusolie. Een cactus kan vrijwel zonder water, maar blijft verbazingwekkend vochtig van binnen. Dit komt door de unieke cactusolie. Deze olie is een weldaad voor de huid en bevat een hoge concentratie vitamine E en linolzuur. Dit is essentieel voor de celvernieuwing van de huid. Daarnaast heeft cactusolie een hydraterend effect op de huid en werkt het ontstekingsremmend.

Therme heeft dit beautygeheim verwerkt in de nieuwe wereldkuur Cancún Cactus. Het tropisch assortiment huidverzorgingsproducten heeft een heerlijke friszoete geurbeleving van bloemen in combinatie met tropisch fruit.

Het assortiment bestaat uit de volgende producten:

-Therme Cancún Cactus Shower Gel
-Therme Cancún Cactus Shower Scru
-Therme Cancún Cactus Foaming Shower Gel
-Therme Cancún Cactus Dry Oil Spray
-Therme Cancún Cactus Body Butter

Vrij van SLS, SLES, Parabenen en Minerale oliën
Laboratoire de Therme is altijd bezig om de producten te verbeteren en optimaliseren. Na jarenlang onderzoek is Therme erin geslaagd een alternatieve schuimende grondstof te vinden voor de grondstoffen SLS en SLES welke ter discussie staan. Daarnaast zorgt Therme dat al haar recepturen en producten vrij zijn van Parabenen en Minerale oliën. Therme is hierin voorloper binnen de cosmeticabranche. Therme heeft hiermee een compleet huidverzorgingsassortiment voor een milde en zacht verzorgde huid.


Deel dit bericht:


Careality