Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 februari 2017

Difrax bestaat 50 jaar en viert dit met een unieke vakantie-actie speciaal voor jonge gezinnen

In de periode februari – april 2017  krijgt de consument na aankoop van een Difrax S-fles 25% korting op de boeking van een vakantie via www.vacansoleil.nl/difraxJarenlange ervaring in het ontwikkelen van innovatieve, kwalitatieve en betrouwbare babyproducten wordt in 2017 op vele manieren gevierd met de consument. Deze promotie met Vacansoleil Camping Holidays is er een van. Zo schrijft Difrax in een persbericht aan Careality.

Onbezorgd op vakantie
Of je nu kiest voor een luxe campingvakantie in een stacaravan of in een bungalowtent, het wordt bij Vacansoleil Camping Holidays tot in de puntjes voor je geregeld. Het enige dat je hoeft te doen is bij aankoop van een S-Fles de actieverpakking in de gaten te houden, je bestemming te kiezen en boeken. De actieverpakkingen zijn te vinden in het retailkanaal in België en Nederland bij oa. Kruidvat, Trekpleister, Etos, Ahold, Prénatal, Baby-dump, BabyPark, drogisterijen en supermarkten. Ook vind je de actieverpakkingen wanneer je een actieartikel besteld via wehkamp, bol.com of difrax.com.

De actie is geldig op alle flessen:
S-fles (170, 200, 250 en 310 ml), de handgreepflessen (170 en 240 ml) en de papfles XL (310 ml)

 

 

Koop dus één van deze flessen en ontvang direct 25% korting op je boeking van een luxe campingvakantie bij Vacansoleil Camping Holidays.


Deel dit bericht:


Careality