Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 februari 2017

Intro L’Oréal Paris: Delicate Flower Cleansing gezichtsreiniging

Heb jij je eerste #towelselfie al gepost om je make-uploze, brandschone huid na een douche of bad te showen? Na een gezichtsreiniging met de nieuwe Delicate Flower Cleansing producten verrijkt met zeldzame bloemextracten heb je zo’n mooie, schone en stralende huid dat je erna gráág mee doet aan de populaire bare face beweging.

Om je ‘bare skin’ elke dag op haar mooist te laten zijn, heb je milde, effectieve reinigingsproducten nodig zoals de Delicate Flower Cleansing lijn. Een formule met voedende, verzachtende ingrediënten gecombineerd met bloemextracten en een heerlijke geur maken het ‘verplichte’ reinigingsritueel elke dag leuker! Er zijn verschillende texturen zoals een milk, lotion en een romige cleansing balm. Deze romige crèmebalsem gebruik je voor een slow cleansing moment wanneer je even de tijd wilt nemen om je huid optimaal te reinigen, voeden en verzachten. De formule kalmeert roodheid en voorkomt een trekkerig ‘strak’ gevoel. Enjoy: tijdens het inmasseren versmelt de romige emulsie op je huid.

MILD & EFFECTIEF
De basis voor een mooie, gezonde huid is een dagelijkse goede reiniging met milde maar effectieve producten die sporen make-up en vuil opnemen. Een verkeerde of onzorgvuldige verwijdering van (huid)make-up kan de poriën verstoppen en ervoor zorgen dat de vuildeeltjes dag na dag ophopen. Tegelijkertijd kan een te grondige reiniging met te agressieve formules de natuurlijke huidbarrière belasten en ‘strippen’. Dan voelt je huid al snel trekkerig, oncomfortabel en is ze meer gevoelig voor roodheid. Oplossing: een milde, effectieve reiniging zoals Delicate Flower Cleansing. Er zijn reinigers voor zowel de droge tot zeer droge huid als normale/gecombineerde huidtype.

Delicate Flower Cleansing
Cream € 9,99, Wipes € 4,99, Milk € 6,99, Tonic € 6,99, vanaf februari verkrijgbaar.
Wash € 6,99, vanaf april verkrijgbaar.


Deel dit bericht:


Careality